Σχετικά με εμάς

Το Glimmer Beauty δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους beauty lovers ξεχωριστά και υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία αγοράς και άψογη εξυπηρέτηση. Πεποίθησή μας είναι ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ομορφιά, ανεξάρτητα από πού προέρχονται, ποιοι είναι και πόσα χρήματα μπορούν να ξοδέψουν.

Σκοπός μας είναι να ανακαλύπτουμε και να σας παρουσιάζουμε συνεχώς νέα, μοναδικά, ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας τα στην πόρτα σας με μεγάλη προσοχή και φροντίδα. Ταυτόχρονα, θέλουμε το Glimmer Beauty να είναι ένας χώρος όπου οι beauty lovers μπορούν να εμπνέονται, να ανταλλάσσουν απόψεις και να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, γιατί πιστεύουμε ότι η άψογη εξυπηρέτηση ξεκινά από την προσωπική επαφή και το χτίσιμο εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές ομορφιάς και γι’ αυτό σας καλούμε να μοιράζεστε μαζί μας κάθε σχόλιο και παρατήρηση έχετε.

Είμαστε ακόμη στην αρχή του ταξιδιού μας. Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να ανακαλύψουμε, πολλές ιστορίες να πούμε και πολλές σχέσεις να χτίσουμε. Σας περιμένουμε να έρθετε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί.