Το μυστικό για να ξυπνήσετε με άψογα μαλλιά

heading_title

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει το πρωί και αναρωτιέστε τι συνέβη στις φανταστικές μπούκλες που κάνατε την προηγούμενη μέρα; Αυτός ο μαγικός συνδυασμός όγκου και κίνησης που υπήρχε το βράδυ πριν ξαπλώσετε έχει χαθεί. Διαβάστε παρακάτω μερικά tips για να σώσετε το χτένισμα σας. Αλλάξτε το ύφασμα από τις μαξιλαροθήκες σας Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που χρησιμοποιούν σατέν μαξιλαροθήκες για το δέρμα και τα μαλλιά τους. Το σατέν ύφασμα κρατάει το κεφάλι σας δροσερό με αποτέλεσμα να το αποτρέπει από το να ζεσταθεί και να αλλοιωθεί το χτένισμα. Επίσης, οι μαξιλαροθήκες από σατέν και μετάξι αποτρέπουν τα μαλλιά σας από το να τσαλακωθούν και να αποκτήσουν στατικό ηλεκτρισμό. Πιάστε τα μαλλιά σας σε έναν κότσο Κοιμηθείτε με στυλ! Οι χαλαροί κότσοι και πλεξούδες είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο το πρωί και να κρατήσετε μακριά το ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Ένας χαλαρός κότσος σας βοηθά να κρατήσετε κυματιστά μαλλιά παραλίας, ακόμα και για όσες έχετε ολόισια μαλλιά. Για τέλειο εφέ παραλίας, αποφύγετε να πιάσετε τις άκρες των μαλλιών πολύ σφιχτά με το λαστιχάκι, διαφορετικά θα δείτε ένα έντονο σπάσιμο στις άκρες το πρωί. Χρησιμοποιείστε θερμότητα Εάν κοιμάστε συνήθως στο πλάι, τα μαλλιά σας μπορεί να καταλήξουν με ανομοιόμορφο όγκο το πρωί. Θα σας πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να δώσετε όγκο στις ρίζες σας με το πιστολάκι και να κάνετε το χτένισμα σας και πάλι τέλειο. Τα μαλλιά τείνουν επίσης να λαδώνουν ενώ κοιμάστε. Για αυτό το λόγο, χρησιμοποιείστε ένα ξηρό σαμπουάν, εάν χρειάζεται, πριν το styling με το πιστολάκι.

Σχετικά Άρθρα

Τα 7 βήματα για την ιδανική περιποίηση

Τα 7 βήματα για την ιδανική περιποίηση

Έχουμε την τάση να συνδέουμε τις λέξεις φροντίδα και περιποίηση με χρονοβόρες και πολύπλοκες ρουτίνες και συχνές επισκέψεις σε σπα...

3 απαραίτητα βήματα για ένα άψογο μακιγιάζ

3 απαραίτητα βήματα για ένα άψογο μακιγιάζ

Υπάρχουν μέρες που όλοι τεμπελιάζουμε με την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας. Παραλείπουμε βήματα εδώ κι εκεί, και στο τέλος της ημέρας αναρωτιόμαστε γιατί το μακιγιάζ μας αποτυγχάνει. Μάθετε ποια τρία βήματα απλά δεν μπορείτε να παραλείψετε.